سفارش تبلیغ
صبا ویژن



افول غرب دررویارویی علمی باایران - پیام دوستی

   

 



افول غرب در رویارویی علمی با ایران



شهادت مصطفی احمدی‌روشن در آستانه سالگرد شهادت شهید مسعود علیمحمدی تداعی کننده یک برنامه منظم و حساب‌شده برای توقف روند احقاق حقی مسلم آن هم با رویارویی علمی غرب با ایران از طریق ترور(!) است، اما این تقارن زمانی تنها وجه تشابه در ترور دانشمندان و دست‌اندر‌کاران برنامه هسته‌ای ایران نیست.
شباهت دیگر بیش‌تر تداعی کننده یک سؤال از وجدان جامعه جهانی است. سؤال این است آیا هرگاه قرار باشد ایران پای میز مذاکره با غربی‌ها برود باید با شو ک‌های هسته‌ای از این دست و پیش‌در‌آمد‌های تهدید‌آمیز از سوی سرویس‌های اطلاعاتی غربی و صهیونیستی رو‌به‌رو شود؟
ترور شهید مصطفی احمدی روشن در حالی انجام می‌شود که غرب تمام تلاش خود را برای توقف برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در سطوح دیپلماتیک و امنیتی به کار گرفته است. دیروز برخی منابع در تهران گفتند که بازرسان آژانس در سفر اخیر به تهران با احمدی روشن ملاقات کردند.
یک روز پیش‌تر هیلاری کلینتون وزیر خارجه امریکا به شدت از اعلام ایران درباره غنی‌سازی اورانیوم در سایت «فردو» انتقاد کرد و این اقدام ایران را نگران‌کننده خواند. وی همچنین از تهران خواست فوراً عملیات غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و به مذاکرات باز‌گردد. در همین حال تیموتی گایتنر وزیر خزانه‌داری امریکا در سفری به پکن تلاش کرد دولت چین را متقاعد کند که با فشار‌های غرب علیه ایران همراه شود اما با پاسخ منفی این کشور در خصوص اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران رو‌به‌رو شد و پکن تصریح کرد که با تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران مخالف است. اکنون به نظر می‌رسد با ناکامی واشنگتن در اقناع پکن به تحریم ایران و به ویژه شکست امریکایی‌ها در اغوای چینی‌ها با وعده تأمین نفت جایگزین، امریکا با توسل به مزدوران منطقه‌ای تلاش می‌کند با رعب افکنی و ترور در راه پیشرفت‌های هسته‌ای ایران مانع تراشی کند. این چندمین حادثه ترور از یک نوع مشابه است که علیه دانشمندان هسته‌ای ایران با هدف توقف فرآیند هسته‌ای به انجام می‌رسد اما می‌توان گفت ترور دانشمندان هسته‌ای ایران با شهادت مصطفی احمدی روشن وارد مرحله جدیدی شده است. مرحله‌ای که مقام‌های امریکایی به طور رسمی با تأیید این تاکتیک ضدانسانی، تداوم آن را خواستار شده‌اند.
بخشی از پروژه براندازی
در جریان مناظره انتخاباتی نامزدهای حزب جمهوریخواه امریکا در اوایل آذرماه گذشته، نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان امریکا و یکی از رقبای اوباما تأکید کرد: «عملیات محرمانه علیه برنامه هسته‌ای ایران از جمله ترور دانشمندان هسته‌ای این کشور باید افزایش یابد». دراین رابطه، گینگریچ علاوه بر تأکید بر ترور دانشمندان هسته‌ای ایران گفت که ما باید بطور جدی درباره نحوه تغییر رژیم و نه فقط حمله کردن به آن سخن بگوییم.
در مورد اخیر هم، هرچند امریکا دست داشتن در ترور شهید احمدی روشن را تکذیب کرده و رژیم صهیونیستی هم هنوز موضعی رسمی در این خصوص اتخاذ نکرده است. با این‌حال ژنرال یاکو مردخای سخنگوی ارتش اسرائیل در صفحه فیس‌بوک خود گفت که مطلع نیست که چه کسی بمب‌گذاری را که باعث کشته شدن دانشمند هسته‌ای ایران شد، طراحی کرده ولی این اقدام را اقدامی «انتقام‌جویانه» خواند. او گفت:« من نمی‌دانم چه کسی از دانشمند هسته‌ای ایران انتقام گرفته ولی مطمئناً من به خاطر این حادثه اشک نمی‌ریزم.»
یک مقام اسرائیلی هم گفت: «سیاست ما این نیست که درباره حدس و گمان‌ها اظهار نظر کنیم». اما اظهارات ژنرال بنی گاتز رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم محل تامل و توجه جدی است. این مقام ارشد نظامی رژیم صهیونیستی یک روز قبل از این ترور گفته بود که ایران در سال 2012 باید انتظار حوادث غیر مترقبه را داشته باشد. رویترز گزارش داد، وی که در نشست کنست
( پارلمان رژیم صهیونیستی) شرکت کرده بود گفت: سال 2012 برای ایران سالی حیاتی در زمینه مسائلی چون ادامه هسته‌ای شدن، تغییر داخلی در ترکیب رهبری، ادامه و گسترش فشار از ناحیه جامعه بین‌المللی و موارد دیگری خواهد بود که غیر مترقبه رخ خواهند داد. افزون بر این، پایگاه خبری وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی موسوم به همدمی دی ماه 1389 تأکید کرد: سوء قصد به جان دانشمندان اتمی ایران، بخشی از برنامه‌های امریکا، انگلیس و اسرائیل با هدف جلوگیری از رسیدن ایران به بمب اتمی بوده است.
به نوشته این منبع صهیونیستی، موساد همراه با سرویس امنیت خارجی بریتانیا (ام. آی. 6) و سازمان سیا در بستر یک همکاری سه جانبه توانستند به ادامه برنامه‌های اتمی ایران آسیب برسانند تا موجب تأخیر در اجرای برنامه‌ها شوند. در همین حال روزنامه فیگارو چاپ فرانسه روز گذشته در خبری از تحرکات جدید موساد در اقلیم کردستان عراق برای مزدورگیری با هدف ترور دانشمندان هسته‌ای ایران پرده بر داشت. این روزنامه به نقل از یک منبع امنیتی عراقی که خواست نامش فاش نشود نوشت: موساد تلاش می‌کند مهاجران ایرانی به اقلیم کردستان را که با نظام جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارند با هدف ترور کارشناسان هسته‌ای ایران سازماندهی کند.
یک منبع موثق اسرائیلی نیز دیروز به سایت اسرائیلی تیکون اولام که نزدیک به منابع اطلاعاتی اسرائیل است گفت ترور اخیر مصطفی احمدی روشن کار مشترک موساد و سازمان مجاهدین خلق بوده است.
اکنون این سؤال مطرح می‌شود که چه چیزی ایران را ملزم می‌کند که با وجود توسل غرب به همه روش‌های ضد انسانی و اعتراف مقامات غربی در به کارگیری شیوه‌های ارعابی و تروریستی علیه برنامه هسته‌ای باز هم پای میز مذاکره با غربی‌ها حاضر شود و آیا زمان پاسخ‌های قاطع تر به سیاست‌های چندگانه غرب فرا نرسیده است؟



نویسنده » nazaninzahra » ساعت 2:30 عصر روز دوشنبه 90 دی 26