سفارش تبلیغ
صبا ویژن



شهریور 91 - پیام دوستی

   

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان، مجموعه شرایط کشور را در حال پیشرفت مطلوب دانستند و با اشاره به برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران به عنوان نمایش اقتدار، شکوه و عظمت نظام اسلامی، تأکید کردند: دشمنان ملت ایران، با حماقت خود، ‌این اجلاس را به یک جنگ دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران تبدیل کردند که نتیجه آن، شکست مفتضحانه آنها بود.

به گزارش «تابناک» رهبر انقلاب اسلامی داشتن یک جمع‌بندی درست و منطقی از وضعیت کشور را ضروری خواندند و افزودند: ارزیابی مسائل از جهات گوناگون، نشانگر شرایط مناسب و خوب کشور برای نشان دادن عظمت اسلام است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: برگزاری موفقیت آمیز اجلاس سران عدم تعهد در تهران، یک نمونه از شرایط آماده نظام فکری است که جمهوری اسلامی ایران به دنیا ارائه کرده است.

ایشان برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران را از همه جهت، نمایش اقتدار، شکوه و عظمت دانستند و گفتند: منشأ این شکوه و عظمت، ‌همان تفکری است که امام (ره) بر پایه اسلام در کشور پدید آورد و آن را پرورش داد تا رویش پیدا کرد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اجلاس سران عدم تعهد در تهران، می‌توانست همانند دیگر اجلاس‌های بین‌المللی، معمولی برگزار شود، ولی شرایط سیاسی دنیا و زمان و مکان برگزاری اجلاس و همچنین حماقتی که بدخواهان ملت ایران انجام دادند، موجب شد که این اجلاس به پدیده‌ای تأثیرگذار و مورد توجه در دنیا و یک جنگ دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: تلاش شد تا با برخی فضاسازی‌ها، جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس خودسانسوری کند و مواضع خود را به ویژه ضد رژیم صهیونیستی، اعلام نکند، ولی اجلاس آنچنان پرابهت برگزار شد که این تلاش‌ها نیز نتیجه نداد.

رهبر انقلاب اسلامی حضور نزدیک دوسوم کشورهای جهان را در نشست تهران و ایجاد زمینه برای اعلام مواضعی که در اجلاس‌های بین‌المللی دیگر بیان نمی‌شوند، از دیگر نقاط برجسته اجلاس سران عدم تعهد دانستند و افزودند: مواضعی که از زبان برخی رؤسای کشور‌ها و هیأت‌های حاضر در نشست تهران، به ویژه انتقاد از ساختار سازمان ملل و شورای امنیت و دیکتاتوری بین‌المللی حاکم بر جهان بیان شد، در اجلاس‌های بین‌المللی مشابه آن سابقه ندارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی دیگر از نتایج برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران را خنثی شدن تبلیغات و هیاهو در مورد تحریم‌ها دانستند و افزودند: رؤسای کشور‌ها و هیأت‌های شرکت کننده در اجلاس سران عدم تعهد، از نزدیک جریان عادی زندگی و نشاط مردم را در پایتخت و شهرهای دیگر دیدند و در حاشیه اجلاس نیز با مسئولان کشور درباره قراردادهای گوناگون رایزنی کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نتیجه جنگ دیپلماتیک بدخواهان ملت ایران، شکست مفتضحانه آنان بود، خاطرنشان کردند: موفقیت و شکوه و عظمت اجلاس تهران به گونه‌ای بود که مخالفان نظام اسلامی و رسانه‌های آن‌ها منفعل و مجبور به اعتراف به واقعیات شدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تعابیر رسانه‌های غربی از جمله «سیلی ایران بر صورت معارضان» و «اقدام ایران در گوشمالی کسانی که می‌خواستند او را منزوی کنند»، گفتند: بر پایه قاعده قرآنی، هر کاری که دشمن را به عصبانیت وادارد، یک حسنه و عمل صالح است؛ بنابراین، برگزاری باشکوه و موفقیت‌آمیز اجلاس سران عدم تعهد در تهران، یک کار صالح بود.

ایشان تأکید کردند: در مسائل گوناگون از جمله مسائل داخلی، باید مراقب بود تا مغالطه‌ها، ما را به اشتباه در تحلیل گرفتار نکند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ارزیابی من از شرایط این است که کشور، در مجموع در حال پیشرفت خوبی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: البته شاید در برخی مسائل اجرایی و فکری، نقاط ضعفی هم وجود داشته باشد اما ارزیابی از شرایط کشور، با در نظر گرفتن همه نقاط قوت و پیشرفت‌ها و برخی نقاط ضعف است.

در آغاز این دیدار، آیت‌الله مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری ضمن باارزش خواندن مباحث مطرح در نشست دوازدهم مجلس خبرگان گفت: نشست‌های مجلس خبرگان از لحاظ شکلی و محتوایی مهم است، زیرا علمای صاحب نام و صاحب نفوذ، از سراسر کشور هستند و درباره مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین‌المللی اظهارنظر می‌کنند.

در ادامه آیت‌الله محمد یزدی، نایب رئیس مجلس خبرگان گزارشی از مهمترین محورهای مطرح در این اجلاس کرد.

وی افزود: قدردانی از برگزاری موفقیت‌آمیز اجلاس سران عدم تعهد در تهران، ‌تأکید بر بازسازی سریع‌تر مناطق زلزله‌زده استان آذربایجان شرقی، اقتصاد مقاومتی و شرایط اقتصادی کشور، مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه از جمله حجاب و عفاف‌ و مسائل سوریه از جمله مباحثی بود که در نشست دوازدهم خبرگان درباره آنها بحث شد.




















نویسنده » nazaninzahra » ساعت 1:1 صبح روز جمعه 91 شهریور 17

 


معطر بودن، همیشه خوب و پسندیده است و ثواب دارد؛ حتی برای خانم‏ها و در داخل آشپزخانه. در آداب همسرداری و خانواده، افزون بر معطّر بودن برای همسر، خودِ استعمال کردن بوی خوش نیز ثواب دارد و نیکو است.


عطر

خود معطر بودن، نیک است و تنها استفاده از آن در وضعیتی خاص، تحریم شده است. به بیان دیگر، این‏گونه نیست که استعمال عطر و ادکلن در مکانی مجاز و در مکان دیگر غیرمجاز و حرام باشد؛ بلکه حتی در پستوخانه و آشپزخانه نیز اگر برای خوشایندی دیگران (نامحرم) انجام گیرد، حرام است


. استعمال آن در مواردی که باعث خوشایندی و جلب توجه و استشمام نامحرم گردد، حرام است؛ هر چند در آشپزخانه باشد.

لذا خانم ها نیز می‏توانند در هر مکانی از آن استفاده کنند؛ مگر جایی و یا به کیفیتی که مورد استشمام و جلب نامحرم قرار گیرد. از این رو، استفاده از بعضی عطرها که فقط خودِ فرد، بوی خوش آن را احساس می‏کند (یعنی عطرهای ملایم و خفیف که دیگران آن را احساس نمی‏کنند) برای خانم‏ها اشکال ندارد؛ به خصوص اگر چادر می‏پوشند. در واقع اگر دیگران (نامحرم) این بوی خوش را احساس نکنند، نه تنها مرتکب حرام نشده‏اند؛ بلکه به ثواب نیز نائل گشته‏اند. کافی است از عطرها و ادکلن‏های خفیف و ملایم استفاده کنند؛ به ویژه استعمال بوی خوش، به هنگام نماز و برای همسر ثواب بسیار دارد. اگر دقت کنید، این حالت اختصاص به عطر و ادکلن ندارد؛ بلکه هر وسیله و کاری اگر با رعایت شرایط به کار گرفته و استفاده شود، پسندیده است.

 

متأسفانه بسیاری از خانم ها در جامعه ما نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند و نه تنها در هر محیطی از عطرهای تند استفاده می کنند بلکه آن را وسیله ای برای جلب توجه قرار داده اند، و سر اینکه بوی عطرشان خاص و تک و مشام نواز باشد با هم رقابت دارند و هزینه های زیادی را صرف آن می کنند، اینجاست که این عمل مستحب شکل یک عمل حرام را به خود می گیرد که مورد نفرت خداوند و مایه لعنت فرشتگان می شود. 

استفاده کردن زن از لوازم آرایشى از قبیل: استعمال عطر، کرم، سرمه، حنا و... اشکال ندارد ولى باید آن را در برابر نامحرم بپوشاند

از نظر اسلام زن فقط مى‏تواند براى شوهر و محارمش زینت کرده و خود را آرایش دهد؛ اما در هنگام بیرون رفتن از منزل و بین نامحرمان این کار جایز نیست و باید خود را کاملاً بپوشاند و بین اقسام و موارد آرایش فرقى نیست؛ چه براى چشم باشد و چه ابرو و...

رسول خدا - صلّی الله علیه و آله - فرمود: هر زنی که خود را خوشبو نماید و از منزل خارج شود تا زمانی که بر می گردد مورد لعنتِ (خدا و ملائکه) قرار می گیرد

 

روایاتی در باب عطر زدن زن وجود دارد که بعضا از آنها حرمت استعمال عطر و یا حکم زنا برای استعمال کننده آن - زن - صادر گردیده است و یا بیان اینکه مورد لعن قرار میگیرد . مانند :

مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحَکمِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَیْلِ عَنْ سَعْدِ بْنِ أَبِی عَمْرٍو الْجَلَّابِ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَیُّمَا امْرَأَةٍ بَاتَتْ وَ زَوْجُهَا عَلَیْهَا سَاخِطٌ فِی حَقٍّ لَمْ تُقْبَلْ مِنْهَا صَلَاةٌ حَتَّى یَرْضَى عَنْهَا وَ أَیُّمَا امْرَأَةٍ تَطَیَّبَتْ لِغَیْرِ زَوْجِهَا لَمْ تُقْبَلْ مِنْهَا صَلَاةٌ حَتَّى تَغْتَسِلَ مِنْ طِیبِهَا کغُسْلِهَا مِنْ جَنَابَتِهَا 1

ابْنُ أَبِی عُمَیْرٍ عَنْ إِبْرَاهِیمَ بْنِ عَبْدِ الْحَمِیدِ عَنِ الْوَلِیدِ بْنِ صَبِیحٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَیُّ امْرَأَةٍ تطیبت ثُمَّ خَرَجَتْ مِنْ بَیْتِهَا فَهِیَ تُلْعَنُ حَتَّى تَرْجِعَ إِلَى بَیْتِهَا مَتَى مَا رَجَعَتْ2

"رسول خدا - صلّی الله علیه و آله - فرمود: هر زنی که خود را خوشبو نماید و از منزل خارج شود تا زمانی که بر می گردد مورد لعنتِ (خدا و ملائکه) قرار می گیرد. "

از مجموع روایات صادره در باب نهی استعمال عطر در زنان و نیز سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها) (پوشاندن خویش از فرد نابینا که یکی از علل آن را استشمام بوی خویش توسط آن فرد بیان فرموده بودند) و نیز منضم نمودن روایات مبنی بر جواز استعمال عطر، بر می آید که استعمال عطر برای زن و مرد فی نفسه مانعی ندارد و تنها حکم حرمت آن شامل موردی می شود که استعمال عطر توسط زن تعمدا برای نامحرم باشد و یا جلب توجه نماید - این دو قید بسیار مهم است لطفا دقت فرمایید - حتی اگر برای نامحرم استعمال نشود اما اگر جلب توجه نامحرم را کند، حرام است .

نکته دیگر در توضیح روایاتی که در باب زناکار بودن زن است ممکن است مبنی بر این باشد که هر یک از اعضا و جوارح زنایی دارد که ممکن است روایت مورد بحث ناظر به ارتکاب این نوع گناه باشد نه زنا و فاحشه معروف و مشهور .

 

از نظر اسلام زن فقط مى‏تواند براى شوهر و محارمش زینت کرده و خود را آرایش دهد؛ اما در هنگام بیرون رفتن از منزل و بین نامحرمان این کار جایز نیست و باید خود را کاملاً بپوشاند و بین اقسام و موارد آرایش فرقى نیست؛ چه براى چشم باشد و چه ابرو و...

ذکر یک نکته:

ممکن است عده ای بگویند که ما دوست داریم بوی خوب بدهیم، و از این نگران هستیم که بوی بد بدهیم و دیگران را آزار دهیم، ما هم در ضمن متن گفتیم که بوی خوب دادن و عطر زدن از نظر اسلام نه تنها بد نیست که مستحب است و ثواب هم دارد، اما نکته ای که خانم ها باید به آن بسیار دقت کنند این است که از عطرهای تند و محرک استفاده نکنند عطرشان را طوری انتخاب کنند که بوی آن به مشام دیگران نرسد .

و آقایان محترم هم دقت داشته باشند که اولا بهداشت فردی را رعایت کنند، به صورت مرتب مخصوصا در فصل های گرم حمام کنند، و اگر هم عطر استفاده می کنند به گونه ای باشد که بوی آن دیگران را آزار ندهد چرا که کسانی هستند که به بوی عطر و ادکلن حساسیت دارند و برایشان ناراحتی ایجاد می شود . 



نویسنده » nazaninzahra » ساعت 5:11 عصر روز پنج شنبه 91 شهریور 16